Hvor man lærer at lære!

HVERDAGEN PÅ HU

På HU spiser vi hver dag morgenmad og frokost sammen. Idræt og bevægelse er på skemaet næsten hver dag. I stedet for klasser arbejder vi med spor, hvor hver enkelt elev bliver mødt på sine egne præmisser Hver morgen samles sporets elever og dagens program præsenteres. Der kan være tilrettelagt nogle individuelle forløb for nogle i perioder.

Èn lærer er kontaktlærer for 3-5 elever. Skolen har desuden en minibus, som gør det muligt at tage på ture ud af huset samt besøge uddannelsesinstitutioner

En vigtig del af skolegangen hos os er, at man får mulighed for erhvervspraktik og brobygning, så man opnår indsigt i, hvilke tilbud der bliver målet for tiden efter HU.

Der tilstræbes, at alle elever er på mindst et brobygningsforløb dvs på besøg på en ungdomsuddannelse, hvert år.

Mødetiderne er:
Mandag : 08.30-13.30